271189917_10221556628211045_355629023420

Pikkuinen Hilda tuli vuodenvaihteeksi hoitoon "mummulaan" 
Ja täällähän joutuu treenaileen. Elämänsä ensimmäiset rallytreenit ja heti joutui viiden kyltin radan tekemään. Hyvin meni namilla imuttamalla. Hiukan oli perusasento hakusessa. Muuten meni vallan mallikkaasti.

Isoille tytöille sitten vaativammat radanpätkät. Saaralle VOI-luokan ja Veeralle MES-luokan, 

Saaran haaste oli "liikkestä seiso, kierrä koira" tehtävässä pysyä paikallaan. 

Veeralla taas pahimmat ongelmat johtui aksakentän häiriöt, puomi ja kepit. 
Merkin olin laittanut puomin ylösmenon viereen ja sinne puomillehan tuo meni kolme kertaa ennenkuin osasi pysähtyä merkille. Oikealta puolelta ohjaajan kierto vastapäivään oli tosi haasteellinen kun kepit oli siellä ohjaajan vasemmalla puolella.. sinnehän tuo sujahti keppien ekaan väliin.

Lopuksi tehtiin aksaa kaikkien kanssa. Hilda ei ole aksaakaan treenannut kuin kerran ja silloinkin vain putkeen menoa. Nyt mentiin suorasta putkesta hypylle. Kovasti oli intoa tytöllä. Puomin alastuloa kans tutkailtiin ja siellä päästiin palkalle. 

Veeran ja Saaran kanssa pienet radan pätkät. Hienosti meni molemmilla. Veeran kanssa en ole aksannut kuin viime kesänä viimeksi. Sillä on lainaohjaaja. Jos tässä kevään aikana parit kisat sen kanssa tekisin ja saisin vaadittavan tuloksen Senioreiden SM-kisoihin niin sinne voisin mennä molempien tyttöjen kanssa. Saaran kanssa meillä on jo vaadittava tulos tehtynä. Nämä kisat on kesäkuussa Hämeenlinnassa. 

270448456_10221556972779659_562557317793

Tällaisen kalenterin itselleni hankin. Nyt on hyvä laittaa treenitavoitteet, suunnitelmat sun muut kirjoihin ja kansiin. 
Tämän vuoden tavoitteena on Rally-tokossa Saaralle RTK3 ja MES-luokan korkkaaminen, Veeralle RTK4. 
Agilityssä tavoitteena on Saaralle nousu 2. lk:sta 3-luokkaan. Veeran tavoitteet on agilityssä tietenkin hyppysertien saaminen, kaksi vielä puuttuu hyppuyvalion tittelistä. Todellisuudessa ja realistisesti ajatellen tämä vuosi 2022 alkaa oleen Veeralla viimeinen tavoitteelinen vuosi agilityssä. Veera täyttää kesällä 8-vuotta ja agilitystä jäädään todennäköisesti eläkkeelle. 
Rallya sun muuta jatkekaan vielä jos vaan koira pysyy yleisesti ottaen terveenä. 


Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2022!!!!